top of page

Anne-Marie van Ommeren

Leergierig, enthousiast, postief, bevlogen, analytisch, secuur, communicatief, open, vrolijk, strategisch, betrouwbaar.Opleidingen
Zowel mijn HBO als universitaire opleiding zijn in de sociale/zorg sector. Al gauw daarna volgden echter scholingen op NIMA communicatie A, project-, cultuur-en 
veranderings- management, Social Media en Online Marketing. Heldere taal, modereren, coachen en crisiscommunicatie. Ik ben altijd gretig naar meer kennis en ervaring. 

Werkervaring

Hoewel ik gestart ben in mijn oorspronkelijke vakgebied, kreeg ik meer en meer de kans communicatieve taken uit te voeren. Zowel de strategische kant, de technische benodigdheden als de uitvoering maakte ik mij spoedig eigen.  Als leidinggevende leerde ik tevens omgaan met budgetten, projectmatig werken en deadlines. Als adviseur en ad interim manager heb ik in diverse organisaties mijn vaardigheden mogen aanscherpen. Inmiddels heb ik rijke ervaring binnen commerciële bedrijven én overheden. Lokaal, regionaal, of landelijke projecten vormen een welkome aanvulling binnen mijn dienstenaanbod. Graag zet ik al mijn kennis en ervaring in om uw doelstellingen te behalen. 

Wie ben ik?

Van je passie je werk maken.

Jarenlang heb ik voor verschillende werkgevers prachtige communicatieve taken uit mogen voeren. Intern, extern, online en offline.

 

Of de vraag nu beleidsstukken betrof of een geanimeerd stukje voor een oudere doelgroep; mijn pen -en later lap-top- produceerde in korte tijd en in de juiste stijl de benodigde content.

 

Ik schreef en schrijf met veel plezier. Met enthousiasme ook stoei ik net zo lang met de lay-out tot het die uitstraling heeft, die de boodschap versterkt zodat de doelstelling van het communiceren strategisch behaald wordt.

 

Van mijn passie heb ik mijn werk gemaakt. Als trotse eigenaar van CommUnicate zet ik mij graag in voor u en uw bedrijf om te zorgen dat ú schittert, uitblinkt in uw communicatie.

 

CommUnicate, puts YOU in the middle!

bottom of page