top of page

Referenties

Klanten
logo.jpg

"Anne-Marie van Ommeren verstaat de kunst zich in korte tijd een organisatie eigen te maken, zowel op inhoud als op cultuur. Ze stelt de goede vragen en luistert zo mogelijk nog beter naar de antwoorden. Zo ontdekt ze snel de wederzijdse behoeften en voelt ze feilloos aan waar kansen liggen. Ze is flexibel, werkt hard en is heel goed in staat ontwikkelingen in de maatschappij te vertalen naar haar eigen werk. Ze is de leerling én de meester: ze beschikt over de vaardigheden om middelen zelf te ontwikkelen, maar schakelt indien gewenst net zo gemakkelijk naar de rol van trainer, coach of moderator. Ze verstaat de kunst van het adviseren en is een prima woordvoerder. Ze communiceert duidelijk op de inhoud en warm op het proces. Met haar enthousiasme, haar charme, haar creativiteit en haar onvermoeibare vindingrijkheid is ze een aanwinst voor ieder team."

- Manon Ostendorf, Teamleider Communicatie en Kabinet, Gemeente Etten-Leur

"Anne-Marie is erin geslaagd om binnen ons bedrijf samen met onze medewerkers het thema 'Communicatie' op een hoger niveau te tillen. Door haar vakkundige, doortastende en enthousiaste aanpak heeft zij ervoor gezorgd dat wij als bedrijf, maar ook als individuele medewerkers, op een authentieke manier communiceren richting onze doelgroepen over de zaken waar we trots op zijn en waar we in geloven. Anne-Marie weet theorie heel snel te vertalen naar praktijk, waardoor het praten over Communicatie heel snel kan overgaan in concrete acties. Haar inlevingsvermogen in ons bedrijf heeft ervoor gezorgd dat zij ons bedrijfsverhaal in aansprekende en begrijpelijke teksten kan verwoorden. Wij maken dan ook graag gebruik van de diensten van Anne-Marie als extern professional in ons marketing- en communicatieteam en als tekstschrijfster binnen ons bedrijf."

 

- Freddy van Peer, Directeur bij Van Loon Elektrotechniek, Beveiligingen en Telecommunicatie

 

"Anne-Marie heb ik ingeschakeld op het moment dat ik met mijn bedrijf op het punt stond van: waar sta ik, wie ben ik en hoe ga ik nu verder? Anne-Marie kan goed luisteren en komt vervolgens met goede ideeën die ze ook nog eens snel uitvoert. Anne-Marie heeft er voor gezorgd met haar frisse blik en scherpe teksten dat er nu een herkenbare huisstijl is met een duidelijk verhaal. Hiermee kan ik mijn bedrijf beter positioneren en ben ik klaar voor de toekomst!"

 

- Angela Harzing, eigenaar / schoonheidsspecialiste bij Innerface Huidverzorging

 

"Anne-Marie luistert ongewoon goed om daarna scherp als een scheermes te handelen. Kordaat, aandachtig, vriendelijk en prettig eigenzinnig. Een vakvrouw die haar klant vaak een stapje voor is. Ze denkt namelijk nogal snel. Om een lang verhaal kort te maken: Anne-Marie maakt het waar."

 

- Marco Magielse, De Afbeelding Foto- en Tekenwerk

logo rwb twitter.jpg
logo.jpg
DE6-logo.jpg
Overige relaties 
Gesponsord

“Ik heb Anne-marie leren kennen als een zelfbewuste en spontane leidinggevende die werkt vanuit een duidelijke visie. Ze werkt systematisch en methodisch waarbij ze vertrekt vanuit het grotere geheel met het doel voor ogen. Ze geeft leiding op basis van een goede relatie maar spreekt ook anderen aan als dat nodig is. Medewerkers zullen daar voor open staan omdat ze weten dat Anne-marie consequent en rechtvaardig handelt. Achter haar logische en analytische presentatie gaat veel gevoel schuil dat niet altijd de oppervlakte bereikt. Ik ben ervan overtuigd dat ze door haar capaciteiten, enthousiasme en inzet een mooie carrière tegemoet gaat”

— Theo v.d. Mortel, Van de Mortel bedrijfspsychologie

 

“Anne-Marie is een ambitieuze jonge vrouw. Als coördinator servicepunten voor Avoord Zorg en Wonen motiveerde zij haar mensen en had oog voor de wensen van bewoners en gasten. Zij komt op voor de belangen van anderen. Anne-Marie is pro-actief en denkt oplossingsgericht mee in vernieuwingen en innovatie. Op communicatief vlak is zij sterk, zowel verbaal als schriftelijk. Anne-Marie is representatief en heeft een goed inlevingsvermogen."

— Paul v.d. Velden, Manager Welzijn Avoord  Zorg en Wonen

 

 

 

bottom of page